Deel deze pagina:
Maandag 08.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 - 18.30 uur
Zaterdag 08.00 - 17.30 uur
Zondag 11.00 - 18.00 uur

Visspecialist Jaap Graaf
Burgemeester Letteweg 1
3233 AE Oostvoorne
0181 - 48 24 47

Visspecialist Graaf   Visspecialist Graaf   Visspecialist Graaf   Visspecialist Graaf

Recept van de Week


Gegratineerde mosselen met thaise kruidenboter


Ingredienten

300 g gekookte mosselen
4 lente-uitjes
1 klein vers rood pepertje
2 teentjes knoflook
2 eetlepels (olijf)olie
1 eetlepel limoen- of citroensap
2 eetlepels fijngehakte koriander
zout
100 g zachte boter
50 g paneermeel

Bereiding

Hak de lente-uitjes, het pepertje en de teentjes knoflook fijn. Bak ze 3 minuten in de olie op een laag vuur. Voeg het limoen- of citroensap, de koriander en een snufje zout toe. Laten afkoelen.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Roer de boter los en voeg het uimengsel toe. Vet 4 kleine ovenvaste schaaltjes in met de kruidenboter.
Schep de mosselen in de schaaltjes, verdeel de rest van de kruidenboter en het paneermeel erover. Zet de schaaltjes onder de hete grill en laat de mosselen heet en bruin worden.
Lekker met een naanbrood.