Recepten

Meerval met kaas-kruidenkorstje

Meerval
29 AUG 2013

Ingrediënten
voor 2 personen

- 2 meervalfilets van 150 g
- 2 sneetjes oud bruinbrood, zonder korst
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- 2 eetlepels verse (platte) peterselie, gehakt
- zwarte peper, versgemalen
- 2 eetlepels olijfolie

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verkruimel de sneetjes brood in de keukenmachine tot een fijne panade.
Meng de kaas, peterselie en peper en zout erdoor. Bestrijk de meervalfilets met olijfolie, wentel ze door het broodmengsel en druk dit goed aan. Leg de gepaneerde meervalfilets op de bakplaat en sprenkel er nog wat olijfolie over.
Bak de vis in het midden van de oven in ca. 15 minuten goudbruin en gaar.

Lekker met citroenkrielaardappeltjes en een salade.

Pagina terug